Tuesday, September 23, 2008

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΑΣΕ?


Αν κρατήσει κι άλλο τούτο το απρόσμενο φθινόπωρο
προλαβαίνουμε
λογοτεχνικούς περιπάτους κάτω από την ομπρέλα.Η τρέχουσα εκδοτική παραγωγή,το προέβλεψε..Ετσι,παράλληλα με τα υπόλοιπα του καλοκαιριού,κατάφερα να διαβάσω και προτείνω:

*ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ,Paco Ignacio Taibo ΙΙ(ΑΓΡΑ)
*ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ,Pascal Quinard (ΑΓΡΑ)
*Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ,Martin Walzer (ΕΣΤΙΑ)
*Ο ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΑΡΙΟΣ,Larry Beinhart (ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ)
Ο χώρος μένει ανοιχτός για να προσθέσετε την συγκομιδή σας

2 comments:

Leigh-Cheri said...

Εεεεε!!!
Δεν πιστεύω να με ξεχάσατε!:-)

Εγώ βέβαια, εδώ που είμαι και με τις συγκεκριμένες συνθήκες, δεν έχω και πολύ χρόνο για λογοτεχνία. Ωστόσο, κατάφερα να τελειώσω ένα που είχα αρχίσει πριν φύγω από Ελλάδα και μου άρεσε πάρα πολύ! Πρόκειται για συλλογή διηγημάτων του Ντ. Χ. Λώρενς:
"Ο Νικητής Με Το Ξύλινο Αλογάκι", Ελληνικές Εκδόσεις, 1989.
Αν ήμουνα εκεί θα το πρότεινα ασυζητητί για τη Λέσχη:-)

Πολλά φιλιά

Lena. said...

Αχ κοριτσάκι,είναι ποτέ δυνατόν να σε ξεχάσουμε?Λείπεις και σε μας πολύ.Σε όλους ανεξαιρέτως.Προχθές το βράδυ,η βραδιά ήταν εξαιρετική και "τράβηξε" ως 11.30 μ.μ.Φιλοξενήσαμε τη Σοφία Νικολαίδου κι εκτός από την κουβέντα για το βιβλίο της "Ο μωβ μαέστρος",την ακούσαμε να μας αφηγείται συκλονιστικές εμπειρίες από την αποστολή της,πριν 2 χρόνια στη Ρουάντα,με τους "Medecins sans frontieres".΄Τώρα,ακολουθεί "Ο φύλακας στη σίκαλη" του J.D,Salinger.Θέλω να μας ενημερώσεις μόλις μάθεις πότε θα έλθεις τις γιορτές,ώστε να μεριμνήσω για τις ημερομηνίες.Σε ζηλεύω γιατί η σκηνή της φωτό είναι από την κοντινή σου περιοχή.Με τέτοιο περιβάλλον εγώ δε θα ήθελα τίποτε άλλο εκτός από τα βιβλία μου.Αντε,ίσως κι ένα πρόσωπο ακόμη.Για να μου κρατά το parasol de la pluie..
Bises-bises