Wednesday, May 19, 2010

5o Ελληνικό Συνέδριο Bookcrossing


5o Ελληνικό Συνέδριο Bookcrossing [Θεσσαλονίκη 21-24/5/10]

5 comments:

Lena said...

"Γεια σου Λένα!
Χαίρομαι που μας ανακάλυψε και μια λέσχη ανάγνωσης! Εννοείται πως θέλουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να πούμε μερικά λόγια για το BookCrossing γενικά αλλά και ειδικά για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Μόνο που οι υποχρεώσεις μας όσον αφορά το συνέδριό μας (στο οποίο πλησιάζουμε απειλητικά, λιγότερο από 2 μήνες μείνανε) έχουν αρχίσει να μας επιβαρύνουν σημαντικά και δε μας αφήνουν χρόνο για να διαθέσουμε σε άλλα πράγματα. Οπότε έχω τις εξής 2 προτάσεις:
Πρώτον, ελάτε να τα πούμε από κοντά στην επόμενη μας συνάντηση. Κάνουμε σταθερά εδώ και χρόνια ένα meetup κάθε μήνα, βρισκόμαστε, συναντάμε νέα μέλη και κυρίως περνάμε καλά μεταξύ μας. Δεν περιστρεφόμαστε γύρω από τα βιβλία αλλά γύρω από την παρέα και τους ανθρώπους. Χρόνος: Η πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στις 17.00 αλλά ειδικά για τον Απρίλη που είναι το Πάσχα, μετακινούμαστε στη δεύτερη Κυριακή, στις 11 του μήνα δηλαδή.
Δεύτερον, ευχαρίστως να έρθουμε και όπου συναντιέστε για τη λέσχη σας, αλλά μετά το συνέδριο για τους λόγους που είπα παραπάνω.
Για την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου,
ZlatkoGR/Γιάννης"
**********************************
Το e-mail είναι όπως αντιλαμβάνεστε παλιό αλλά δεν θυμάμαι αν σας το διάβασα στη λέσχη.Σε κάθε περίπτωση δράττομαι της ευκαιρίας..

Leigh-Cheri said...

Παρασκευή στις 19:00 στο καφέ Bazaar τα καλωσορίσματα. Θα πάω μάλλον. Ψήνεσαι;

Lena. said...

Φένια,σε κάθε περίπτωση,έλα σε επικοινωνία με τα παιδιά και κάλεσε τους στη λέσχη,όποτε έχουν χρόνο να μας μεταφέρουν την εμπειρία τους..

Leigh-Cheri said...

Ελήφθη:-)

Lena. said...

Επίσης,μου ήρθε ιδέα..τώρα που ο καιρός καλυτερεύει(?),η συνάντησή μας μπορεί να γίνει έξω..σε πάρκο ίσως?