Sunday, August 9, 2009

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ 95.8



7/8/2009 ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΟΥΣΤΡΟΦΗΔΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΙΕΝΤΖΙΔΗ ΡΑΔΙΟ ΕΡΤ3

4 comments:

Poet said...

Θα ήθελα ο Γιώργος Καλιεντζίδης να είχε αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη Λέσχη Ανάγνωσης της Άνω Τούμπας. Θα είχε πολλά ακόμη να του πει η Λένα.

Lena. said...

Τόλη μου,καλημέρα.
Ο Γιώργος ξεκίνησε το θέμα πιστεύοντας πως θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες οι λέσχες της χώρας κάνουν διακοπές.Εξεπλάγη που εμείς απτόητοι διαβάζουμε και συζητάμε ακόμη και με συνθήκες καύσωνα.Του έκαναν εντύπωση οι αναγνωστικές επιλογές μας και,θα στο πω,η δική σου αδιάλλειπτη παρουσία.Του πρότεινα να μας επισκεφθεί όποτε θέλει για να διαπιστώσει πως η λέσχη "πάει καλά" διότι λειτουργεί με όρους συντροφιάς και κίνητρο την αγάπη για το βιβλίο και το διάλογο.

Α. Δ.Ε. ΒΑΛΜΑΣ said...

Να έρθει, να έρθει και θα τον ηχογραφήσω δεν μου ξεφεύγει... Έτσι σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε το αρχείο της λέσχης για τις επόμενες γενεές. Ήδη έχω κάποια αρχεία που πρέπει να ανεβάσω όταν βρω χρόνο γιατί θέλουν επεξεργασία.

Τώρα μέσα σε όλα χάλασε και ο υπολογιστής στο σπίτι μου γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

Lena. said...

Αυτό με τον υπολογιστή Τάσο δεν πρέπει να σε προβληματίζει,διότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να εξυπηρετηθείς από τη βιβλιοθήκη.Βέβαια,υποθέτω πως έχει να κάνει με το χρόνο.Πάντως ο Γ.Καλιεντζίδης είναι από τα πρόσωπα στην πόλη που έχουν σημαντικό έργο στον τομέα τους και ήθος,κάτι που σπανίζει γενικότερα.Η λεπτομέρεια είναι πως πρόκειται επίσης για άνθρωπο που διαβάζει πολύ.