Wednesday, May 7, 2008

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΣ-COME BACK (ΜΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ)




Η φωτό στα αριστερά ίσχυε μέχρι πρότινος για μένα αν και είχα-επιπροσθέτως- την αγάπη όλων σας να με συντροφεύει.Μελό,σαν μέλι..Η έτερη φωτό μου φτιάχνει τη διάθεση και υπογραμμίζει πόση ανάγκη έχω να μιλάω με φίλους για βιβλία.Πριν την ασθένειά μου,αποφασίσαμε να μιλήσουμε για το βιβλίο "Οι τέσσερις τοίχοι" του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη,εκδ.ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΟ.Το βιβλίο,γεμάτο αρώματα μελιού περιμένει τη σειρά του.Το κακό είναι πως αναγκάζομαι να αθετήσω την υπόσχεσή μου για άμμεση επάνοδο,διότι μία μετεγχειρητική επιπλοκή,με υποχρεώνει σε βραχεία (?)νοσηλεία το σαββατοκύριακο.Θα συναντηθούμε στο πατάρι της βιβλιοθήκης,Γ.Λαμπράκη 187,ελπίζω το συντομότερο,χωρίς να μου κακιώσετε.Είναι πέραν των δυνάμεών μου.Εκτός κι αν έχετε διάθεση να τα πούμε στο cafe του Παπαγεωργίου,ομολογουμένως το πιο chic νοσοκομειακό cefe της πόλης,όπως θα έγραφαν τα lifestyle περιοδικά,αν ζούσαν στην πραγματικότητα του κόσμου που μας περιβάλλει κι όχι αυτήν των illustration σελίδων τους. Θα επικοινωνήσω με όσους έχουν αφήσει στοιχεία.

2 comments:

Leigh-Cheri said...

Χα! Αυτή η φώτο αριστερά μπορεί να ίσχυε μέχρι πρότινος για σένα άλλα θενκ γκαντ δεν είσ' εσύ! (Αμάν βρε Λένα, πού την βρήκες; Τον εαυτό σου δεν τον σκέφτηκες;)Και ευτυχώς, δεν ισχύει ακόμα ούτε σαν κατάσταση. Είναι προφανές κι από το μπλογκ ότι επανακάμπτεις δυναμικά και με όρεξη (μήπως το παρακάνεις;)
Όπως και να 'χει, χαίρομαι πολύ που είσαι πάλι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο πατάρι.
Μου έλειψες:-)

Lena. said...

Φε,έλειψες και σε μένα πολύ.Στις βόλτες που έκανα στα μπλογκς τον καιρό της κατάκλισης,ξεχώρισα δύο κείμενά σου.Αυτά της 10/03 και της 25/03.Αν βρεις χρόνο,αναδημοσίευσέ τα στο παρόν.Η αλήθεια είναι πως η μετεγχειρητική πορεία του αυχενικού "διπλοχειρουργείου και φλεγμονών" και επώδυνη είναι και εξαιρετικά βραδεία.Ομως θέλω να σας δω όλους.Κι άλλους τόσους..