Wednesday, June 3, 2009

ΤΟΛΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ "ΕΡΗΜΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΝΗΣΙ.

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΔΙΑΛΕΧΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΠΙΑΝΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΛΗ, ΤΖΟΥΛΙΑ, ΗΛΙΑ

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.
















3 comments:

Lena. said...

Να το εμπιστεύεσαι το πανίσχυρο Γκίτσε Μανιτού,Τάσο μου..Ξέρει καλά να προστατεύει.Η χθεσινή βραδυά ήταν αληθινά υπέροχη!

Poet said...

Σε ευχαριστώ, Τάσο, σε ευχαριστώ, Λένα, σε ευχαριστώ μεγάλο πνεύμα που με αφήνεις να παραμένω ακόμη εδώ. Το ξέρω ότι είμαι ένα απειροελάχιστο κομμάτι από σένα και, όταν κρίνεις ότι έχει έρθει η ώρα, θα με καλέσεις και πάλι να ενωθώ μαζί σου. Στην απόλυτη ενότητα και την απόλυτη γαλήνη. Στο μεταξύ, θα προσπαθώ να εκφράζω αυτό που εσύ μου δώρισες, αυτό που εσύ θέλεις.

Επέλεξα να κάνουμε μια διαφορετική εκδήλωση αυτή τη φορά. Όχι τη γνωστή ρουτίνα, τις γνωστές διαδοχικές ομιλίες. Προετοιμαστήκαμε όλοι με επιμέλεια, κάναμε πρόβες, προσπαθήσαμε για το καλύτερο.

Ξέρω ότι η εκδήλωση είχε μερικά μειονεκτήματα, ιδίως τη μεγάλη διάρκεια των μουσικών κομματιών. Στο σύνολό της όμως, πιστεύω ότι ήταν πράγματι αυτό το κάτι διαφορετικό. Το εμπνευσμένο.

Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους που, με την παρουσία σας και τη φιλία σας, δώσατε το «αληθινά υπέροχο» άρωμα στη βραδιά.

Lena. said...

Στην εποχή της ευτέλειας,είναι σημαντικό ένας δημιουργός του λόγου να "κοινωνεί" το έργο του συναντώντας τις μελωδίες ενός καλλιτέχνη της μουσικής και τα χρώματα μιας "δασκάλας" με την αγαπημένη κι αληθινή έννοια του όρου.Οταν προστίθεται ο θυμός κι η αρσενική γλώσσα ενός δημοσιογράφου που βιώνει τη γραφή του και δεν "χαρίστηκε" ποτέ,το αποτέλεσμα δίνει ανάσα στις ψυχές όλων μας..