Monday, March 22, 2010

"μας αφορά"


Αγαπητοί,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την Πρωτοβουλία της Genesis Pharma που σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Euroscience ξεκίνησε το Πρόγραμμα αξιοποίησης μεταχειρισμένων υπολογιστών και βιβλίων «ΑΣΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ»!
Βασικός στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση σχολείων ακριτικών περιοχών της χώρας μας με μεταχειρισμένους αλλά λειτουργικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Σε αυτό το σημείο είναι που χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθειά σας!
Θέλουμε το πρόγραμμα να γίνει γνωστό και να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε, ιδιώτες, εταιρείες ή Φορείς με σκοπό τη συμμετοχή τους!
Εάν πιστεύετε ότι κάποιος από τους πελάτες σας θα ήθελε να συμμετέχει, θα θέλαμε να του προωθήσετε το δελτίο τύπου στο οποίο υπάρχουν τόσο οι απαραίτητες πληροφορίες όσο και τηλέφωνα επικοινωνίας.
Μη ξεχνάτε ότι, κάτι που για ορισμένους πιθανώς δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο πλέον, μπορεί να μετατραπεί σε ένα σημαντικό εργαλείο γνώσης και επικοινωνίας για τα παιδιά!
Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη, αρκεί ο υπολογιστής να βρίσκεται σε λειτουργική κατάσταση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής, παρακαλούμε απευθυνθείτε: EUROSCIENCE, κα Κατερίνα Αγγέλου, 210 42 26 855, info@euroscience.gr / GENESIS Pharma, κα Βίκυ Καρρά, 210 87 71 625, Vkarra@genesispharma.com.

Το έλαβα από τη συνάδελφο κ.Δέσποινα Μέλλου
Διευθύντρια Πνευματικού Κέντρου
Διευθύντρια Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χαϊδαρίου
Υπεύθυνη Δημοσίου Κέντρου Πληροφόρησης
Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Β.Ε.Π.
Τηλ: 210 5821574, Fax.: 210 5821574
e-mail: haidary.library@asda.gr

No comments: